Nuffnang minta tolong sebar-sebarkan

September 26, 2011


Let Your Voices Be Heard


Nuffnang minta jasa baik semua untuk ceritakan tentang zaman remaja yang penuh dengan dugaan dan pancaroba ni untuk tatapan semua semoga boleh dijadikan iktibar..

Bettul kata orang "zaman remaja hanya sekali"... sama juga zaman muda hanya sekali.. zaman ni tak kan dapat kita ulang.. zaman yang penuh keseronokan dan penuh keajaiban.  Sebab itulah remaja suka mencuba untuk memenuhi ruang zaman remajanya dengan sesuatu yang menyeronokkan.. Bayangkanlah kalau bloggers semua berada di tempat mama, x sedih ke tengok anak remaja kita 'hanyut'?? Paad mereka keseronokan masa sekarang yang dikejar.. Yang lelaki dan perempuan duduk bersama, bertepuk bertampar.. bila kena marah jawab balik "emak kita pun tak marah",...dalam kelas asyik tidur dengan alasan 'cari duit'.. macam2 lagilah...

Sebagai insan yang dekat dengan remaja ni, mama x boleh butakan mata dan pekakkan telinga saja, walaupun mama rasa usaha mama macam anjing menyalak bukit tapi sebagai insan yang ada anak, mama x maw anak mama jadi macam tuw so mama bermula dengan menyedarkan anak2 orang lain juga agar ada orang dewasa lain yang akan menyedarkan anak2 mama apabila mereka remaja nanti .. insy..


You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels