Kuasa Sarah Menawan Lelaki

December 31, 2011

Wow bahagianya ko Shuib tq Sarah...
Semoga Didin juga bahagia... tq Sarah

Sarah wanita agung bagi seorang lelaki. Kuasa Siti sarah melengkapkan kehidupan Shuib Sepah yang kini menjadi seorang ayah. Tentulah tanpa Siti Sarah, kehidupan Shuib tak selengkap sekarang. Mana ada lelaki ada anak tanpa perempuan, kerana lelaki pasti x boleh mengandung punya! Kuasa Sarah, isteri adik mama juga tak kurang besarnya. Sarah 'berjaya' mendidik dan mempengaruhi adik mama agar 'menerima' hakikat bahawa kegagalan pertama bukan bererti kegagalan selamanya. Sedikit demi sedikit kuasa Sarah berjaya memberi keyakinan semula untuk adik mama yang selama ini seolah2 'menyalahkan' dirinya padahal kegagalan sebenarnya mematangkan manusia, dik. Tanpa kegagalan dan bangun semula daripada kegagalan,  ibarat lauk kurang garam, sambal kurang tumisannya dan air milo ais kurang gula. Sebagai manusia yang matang kita haruslah melihat kegagalan dari arah positif kerana kegagalan mendewasakan kita, walaupun amat pahit untuk ditelan, tapi insyaallah setelah berjaya mengharunginya kita akan menjadi manusia yang lebih kuat dari hari semalam......

Published with Blogger-droid v2.0.2

You Might Also Like

2 Comment

  1. SALAM,
    Singgah dan Ucapan selamat tahun baru 2012M dan 1433H drpd LF dan isteri. Mendoakan moga kita semua sentiasa di atas landasanNYA.

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels