Trend Jilboobs dan Lycra Ketat di Malaysia!

November 30, 2014

Jilboobs merupakan singkatan untuk jilbab dan boobs, mahkota wanita. Trend jilboobs bermakna, semakin ramai yang berjilbab atau bertudung tetapi mendedahkan bahagian berbukit atau bergunungnya untuk tontonan umum! Malah, fenomena ini sudah seakan-akan trend dalam kalangan wanita muslim Malaysia masa kini!

Majlis Ulama Indonesia sudah mengharamkan pakaian sebegini. Jabatan Agama Islam Malaysia, bila lagi ya? Rasanya macam jauh je lagi kerana lawan dengan kes pondan berpakaian perempuan pun kalah, inikan pula nak melawan pakaian bertudung! Alaaa, pejamkan mata je laa kot. Betapa lemahnya sistem perundangan Islam di negara kita kan? Fenomena ini jika tidak dibanteras akan menjadi trend yang payah untuk diatasi. Apatah lagi jika jilboobs dipadankan dengan lycratat! Fuiiih, tak berkelip mata cik abang. Akibatnya, kes rogol, penceraian dan haruan makan anak pun meningkat. Jom katakan no pada jilboobs dan lycratat...

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels