Nuffnang Ads Merajuk

October 17, 2017

Setelah hampir setahun menyepi daripada berblog, akhirnya mama terpaksa mengaku perlu berbaik2 semula dengan Encik Nuffnang. Sedih rasanya bila tengok di website Nuffnang, earning blog RM0! Jadi mama dengan rasa rendah hati menulis warkah cinta kepada Encik Nuffnang agar jangan terus merajuk. Almaklum, siapalah blog ini tanpa Encik Nuffnang.



surat cinta kepada Encik Nuffnang
Lepas ni bagi sebiji, dua biji, tiga empat lima pun boleh ye ads... pliss




Rupa-rupanya blogger All About Love  juga menulis surat cinta kerana susah hati la x dapat earning daripada Encik Nuffnang.  Kalau susah hati, jom kita manjakan kulit wajah dengan produk Mary Kay.  Siapa kata produk Mary Kay mahal? Baca di sini bukti Mary Kay produk mampu milik tau.  Mama tak berani nak cadangkan jika testimoni bukan daripada mama sendiri yang guna produk ni. Jangan selamanya kita malu nak berselfie!


You Might Also Like

3 Comment

  1. singgah pagi selasa
    pg nie ada lega skit
    boleh la singgah blogwalking

    ReplyDelete
  2. ingatkan dah takde dah company ni..idup lagi rupanya

    ReplyDelete
  3. Nuffnang kita lama fah merajuk.xnak keluar2

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels