Check List Akhir Tahun 2017

November 03, 2017

         Sebut sahaja akhir tahun, semestinya tersenarai tugasan akhir tahun yang perlu diselesaikan sebelum cuti persekolahan bermula. Pada yang belum siap kerja, memang x senang duduk la kerana semua kerja ada due date masing-masing. Tambah-tambah jika pgb mempunyai due date lebih awal daripada due date yang ditetapkan oleh pihak PPD.  Rasa nak mengamuk pun hado, almaklumlah selain menyiapkan kerja sekolah, guru2 juga menjadi 'guru' untuk anak2 di rumah yang sedang menduduki PAT.  Jadi, pada pgb perlulah ada sedikit perasaan bertimbang rasa pada anak2 buah, jangan asyik kata, "dulu, masa saya jadi cikgu biasa, saya akan sentiasa patuh akan due date yang ditetapkan.. bla bla bla" Pada yang dihormati para pgb, zaman dulu2 semasa anda menjadi guru biasa macam kami, x ada segala mak nenek pbs, modul offline, saps, apdm, skpmg2, pbbbb.. bla bla bla.  Ingat lagi, antara penyebab emak bersara awal dulu kerana x sanggup menghadapi segala 'e' nih!

Checklist mama untuk tugasan akhir tahun 2017:


1.  Menyediakan segala mak nenek label, segala pelan lantai, lelangit, fikirkan inovasi 
untuk markah lebey utk bilik MBMMBI dan kelas untuk audit akhir 5S -- 21.11
2.  Buku Pengurusan 2017 -- paling lewat 24.11
3.  PPBB -- 1.11  /
4. SPMG2 -- /
5. SAPS PAT F4 --/
6.  PAJSK F4 A --/
7.  Kelas Anjal, Intensif F5 --/
8.  Program Pasca PT3 -- 9 &10.11
9. Fail NILAM --/
10. Fail ULBS --/
12. APDM -- sehingga 24.11
13. Hari Terbuka F4 -- ?
14. Pelan strategik, Taktikal, OPPM, Laporan Akhir Kelab Fotografi -- /
15. RPT BM F4 2018 --/
16. ???
17.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
rugi x beli CC  MK yang super duper best ni, so rebut 3 la sbb dapat 4

nak rebut ultimate krim n mask melacep je sbb dah guna set TW

ni la set time wise yang memang best punya, beli 1 set biasa x dapat free freshner n beg lawa
tapi beli time offer ni dapat 2 percuma!

Lipstick baru yang mmg rugi x rebut, sekali ngan bekas yang boleh termimpi2..

target nak set A sbb x suka bibir warna gelap, nak neutral jer..


18. sesi ala-ala MUA menggunakan produk MK
lepas kawan2 settle menanda paper PT3

tapi...

1. bergantung pada no. 1 - 16 settled
2.
.
.
.
.
.
.
.
Image result for dompet wang
kemampuan ini .. ha ha ha ha.. almaklum gaji lagi 22 hari oooiiii...


You Might Also Like

2 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels