#HOUROFCODE @SMKBBSS : Like and Share

November 11, 2017

JOM LIKE AND SHARE

Minta tolong rakan-rakan semua like dan share post #hourofcode #mydigitalmaker @smkbbss di FB tanda sokongan kepada sekolah kami.  Jasa baik semua hanya Allah yang mampu balas. Kesian murid-murid yang bersemangat untuk menjayakan program ni walaupun kami memulakannya agak lambat  iaitu pada 8.11.17 sedangkan program ini telah bermula pada 30.10.17 - 13.11.17.  Pada 12.11.17 segala penyertaan perlu disubmit, jadi kami hanya bergerak selama 5 hari sahaja! Namun, semangat juang yang tinggi anak-anak didik menyebabkan kami cuba juga untuk menyertai program ini setelah program FrogPlay gagal kami sertai.  

sila klik dan share https://www.facebook.com/lidahbicara.bersuara/posts/2155911787969363
Boleh respons pada padlet kami di https://bea0109.1bestarinet.net/hourofcode
Boleh mengundi juga
Boleh respons pada wall

SOKONG KAMI MENJAYAKAN #HOUROFCODE #MYDIGITALMAKER @BBSS

Kami juga akan menyokong sekolah rakan-rakan, hanya tinggalkan link di FB atau di sini, in sha allah kami akan balas... sama2 kita memeriahkan program demi anak-anak didik.



You Might Also Like

7 Comment

  1. Kita dah like and share ;) kalau kita nak join boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je, masuk dalam kelas yang akak create, selesaikan game sampai level 14, dapat sijil, emel pd akak dan berikan nama serta ic utk akak submit.. blh tambah bilangan penyertaan sekolah akak...

      Delete
  2. wah, sekolah cn pun ada join gak. CN pn dah dpt 2 sijil ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah, akak x join cuma uruskan penyertaan budak2 je.. jenuh juga nak mengumpulkan sijil dan tt murid2

      Delete
  3. Tahniah ye. Mama dh like n comment

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm... saja nak memeriahkan pertandingan, nak mennag tu mmg x mengharap pun..

      Delete
  4. like n share boleh juga
    boleh respon juga ya

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels