Missi BW dan Mencari Blog My Love and Cute KIds di AFB Feeds

November 05, 2017

Selama ni join AFB Feeds tengok entry blog orang melekat kat blog mama silih berganti setiap hari. Jadi, hari Sabtu nan permai, cuaca mendung diiringi hujan sejak malam ni, mama bertekad untuk blog walking ke blog dalam senarai AFB Feeds.  Dah lama mama kumpulkan link AFB  ni, tapi kekangan masa menyebabkan mama x berkesempatan untuk menerjah ke blog lain. Terja punya terjah, akhirnya, mama jumpa blog mama di blog sicantik manis, Wafi Jamaluddin.

MyLove and Cute Kids tu le...
Sebelum jumpa blog Wafi Jamaluddin ni, mama dah bw berpulu-puluh blog dalam senarai AFB ni dalam missi nak BW dan mencari blog sendiri.  Secara keseluruhannya, mama berpuas hati la kerana missi mencari blog tercapai cuma usaha untuk BW ke seluruh blog dalam senarai AFB x tercapai. Panjang sangat listnya, perut pulak dah berkeroncong, jadi missi terpaksa dihentikan dan disambung kemudian. Sepanjang missi, banyak kelebihan blog yang mama snap, kerana suka dengan widget yang diletakkan dalam blog masing2. Widget tu pasti memudahkan pengunjung untuk like dan follow media sosial tuan blog. Contohnya, widget pada blog2 ni, tapi sorry lah x sempat nak cnp link blog ya dan minta maaf kerana snap gambar blog tanpa kebenaran.

mama suka pada widget media socialnya, tersusun je...

blog Irrayyan.com mama suka pada widget kat tepi tu,
dia buat dalam tab, menjimatkan ruang dan memudahkan pengunjung blog
mencari maklumat yang dikehendaki

Blog Miza Talib ni pula mama suka pada widget Follow Instanya

Senarai link AFB yang mama ada, nanti ye mama terjah

Hari ni cukup sampai di sini sahaja dulu, in sha allah nanti sambung bw

opps, lupa nak tulis tadi
time bw, mama jumpa blog adianiez.com ni jadi macam ni
kenapa ye?


You Might Also Like

13 Comment

  1. Wah rajin Iza bw geng afb. Mama be juga tapi yg mana Ada update blog terbaru je

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja menghabiskan cuti hujung minggu, dan missi juga cr blog sendiri.. ha ha ha

      Delete
  2. good review.. mmg best dapat peluang blogwalking ni. singgah baca & jenguk hiasan dalam blognya

    Jemput baca artikel terbaru saya by Zaleha Awaluddin

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm sudi hadir ke blog akak yang x berapa nak meriah nie..

      Delete
  3. salam singgah dan follow. :)

    Anda dijemput join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm kerana jemput join, boleh juga nanti kalau berkelapangan ya...

      Delete
  4. Ada masa je sempat nak BW blog orang , hehe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg kurang masa, banyak kerja tapi misi mencari tu yang menguatkan tekad akak..

      Delete
  5. Misi yang sangat menarik tapi memerlukan masa yang banyak. Semoga dipermudahkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm.. semoga akak konsisten berblog..

      Delete
  6. salam kunjung..
    terima kasih Iza sbb menjengah blog sy jugak..

    ReplyDelete
  7. Kaklong pun bw AFB feed tu sampai 10 blog je akibat kekangan masa juga.
    Nak try juga bw sampai ke penghujungnya. Banyak tuuu :D

    ReplyDelete
  8. mungkin blognya sedang bermasalah

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels