PAJSK 2017 Menguji Kekuatan Fizikal dan Mental

November 01, 2017

PAJSK 2017 !?*#@


hotspot sdn bhd

pilihan nama persatuan / kelab yang x sama dengan kelab/ persatuan terdaftar di sekolah!

mengisi dengan penuh kesabaran dan kekuatan mental dan fizikal

Taraaa... setelah +- 80 minit, siaplah 1 bahagian diisi! Ada 3 bahagian lagi!

Siapa yang tak bengang dengan tugasan mengisi markah PAJSK sila angkat tangan. Apa tak geramnya, dahle guna laptop sendiri malah hotspot dengan kelajuan 'highway kat USA' pun sdn bhd. Kalau guna line yang diberikan percuma tu, rasanya bertambah2 hot la kami, apa taknya hotspot pun berguling2 baru boleh masuk, inikan pula line macam siput tu.  Kami tak marah jika segala 'e' ni diwajibkan tapi tolonglah, fasiliti juga perlulah seiring dengan beban tugas yang diberi! Lepas ni menanti pula SAPS yang khabarnya lagi dua hari baru dibuka, dan due datenya lagi 2 hari setengah! Tu lagi satu benda lawak dunia perguruan ni, line ciput, aplikasi dapat dibuka lambat, tapi due date kerja bukan main nak cepat. Hanya jauhari yang mengenal manikam. Jom sambung key in PAJSK, entah2 line dah wokey...

Lipstick baru dr MK
baut apa kerja penat2 kalau x boleh manjakan diri.. kan

Set Timewise MK yang perlu dibeli, memang confirm puas hati
CC Cream MK yang memang best, x berminyak n confident je sepanjang hari, muka x berkilat noo..

JOM KEY IN PAJSK semula...


You Might Also Like

4 Comment

  1. Kesian cikgu2 sentiasa dihujani dengan tugasan2 yang membebani fizikal dan metal.
    Bertabahlah

    ReplyDelete
  2. Cantik lipstick mk. Lamanya satu bahagian dah 80minit? Aduyaii

    ReplyDelete
  3. Bertabahlah yea cikgu, apa nak buat..redha gitew

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels