JOM JOIN SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA

December 07, 2017

Dinihari pada dob mama ni, mama ingin menyertai segmen yang dianjurkan oleh pemilik blog. Syaratnya mudah dan ganjarannya best iaitu blog peserta akan dimasukkan dalam blog list beliau. 

Jom join Segmen Bloglist by Kaella

Syarat nak join segmen ini :

  • Buat post tajuk " SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA"
  • Letakkan banner dan backlink kan ke entry ini
  • Tuliskan post korang mengenai my blog 
  • kena follow my blog ( http://thekaellaaaa.blogspot.my )
  • follow my instagram ( kaellaaaaa )
  • add my facebook ( facebook )
  • after done, comment dekat bawah berserta link entry yang korang buat.
and the best things is, semua yang join segmen by kaella akan masuk dalam carta bloglist mulai dari  tarikh tutup segmen sehingga 28 February 2018. 


Mama petik bulat2 daripada segmen tersebut. Mudah kan syaratnya, jomlah meriahkan segmen tersebut. Kenapa mama nak join? Jawapannya mudah je, kita join segmen orang lain, orang lain meriahkan segmen kita. Betul tak... ok selamat bersegmen.


Jom dapatkan Hadiah Misteri sempena Blog Berbaju Baru

You Might Also Like

5 Comment

  1. Good Luck! kak Iza... Thank you sudi visit blog Hana.Sebab blog ni gorgeous sangat Hana tak sengaja pulak tertekan butang follow! hahaha

    ReplyDelete
  2. singgah balas kunjungan dr segmen yg sma. hii

    ReplyDelete
  3. blogwalking dari segmen ini
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-by-kaella.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama. Done follow sini, salam kenal dari Utara ^^

    https://fatinshahrizam.blogspot.com/

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels