Aktiviti Kokurikulum VLE Frog Raya

June 24, 2018

Esok rakan-rakan guru di Selangor akan mula mengajar semula selepas 2 minggu bercuti.  Hari Rabu pula merupakan hari yang cukup memeningkan kerana ada kegiatan Kokuriklum, tambah2 jika guru-guru tidak bersedia dengan aktiviti yang dapat menarik perhatian murid-murid. Jadi, mama cadangkan jom kita buat Aktiviti Kokurikulum VLE Frog Raya.  Sambil buat Aktiviti Kokurikulum VLE Frog Raya, sambil makan kuih raya yang dibawa sendiri oleh murid-murid.  Jadi cikgu2 kena pesan murid-murid agar membawa kuih raya pada hari Rabu, sambil tu melakukan Aktiviti Kokurikulum VLE Frog Raya, tentu menyeronokkan kan.  

Jangan pening kepala kerana Aktiviti Kokurikulum VLE Frog Raya ni mama dah sediakan, cikgu2 cuma perlu klik link Aktiviti Kokurikulum VLE Frog Raya dan gunakan semasa aktiviti kelab atau persatuan cikgu-cikgu. Jom la klik link Aktiviti Kokurikulum VLE Frog Raya.  Pasti cikgu-cikgu akan tersenyum lebar.  Barulah tak 'takut' lagi dengan VLE Frog kerana macam-macam boleh dibuat selain site PdPC, site Aktiviti Kokurikulum VLE Frog Raya juga boleh disediakan.  Bukan sahaja memudahkan kerja cikgu2, malah yang penting murid-murid suka!

Klik link Aktiviti Kokurikulum VLE Frog Raya

Aktiviti Kokurikulum VLE Frog Raya  :  Kahoot Raya

Kahoot Raya

Kahoot Raya

Kahoot Raya

Duplicate sahaja kuiz kahoot yang telah disediakan oleh cikgu-cikgu yang rajin

Kahoot Raya

Pemenang boleh dipaparkan pada skrin

Jawapan dan soalan juga boleh dipaparkan

Aktiviti Kokurikulum VLE Frog Raya pasti menjadikan murid-murid teruja.  Hanya klik sahaja link Aktiviti Kokurikulum VLE Frog Raya.  Opps, untuk murid-murid dapat  main kahoot, perlu download aplikasi Kahoot.it daripada Playstore jika bermain menggunakan HP/ Tablet atau klik link Play Kahoot! jika murid-murid bermain di cb di makmal komputer.  Selamat mencuba, selamat bermain dan selamat melakukan Aktiviti Kokurikulum VLE Frog Raya.  

You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels