MY DIGITAL MAKER FAIR : MU TUNGU AKU DATANG

September 14, 2018


My Digital Maker Fair merupakan perkongsian besar-besaran tentang ilmu digital oleh sifu tersohor seperti Cikgu Aman, Cikgu Kamil, Cikgu Herryan dan En Zulhilmi.  Sifu berempat ini bakal mengadakan sesi perkongsian tersebut di Axiata Arena Bukit Jalil pada 29 dan 30 September 2018 ini.  Perkongsian ilmu oleh sifu tersebut sudah penuh penyertaannya, namun kepada peminat digital jangan berasa hampa kerana masih boleh menimba ilmu denga  mengikuti pameran tentang dunia digital.  Untuk mengikuti pameran tersebut, peserta perlulah mendapatkan tiket seperti dalam gambar dengan klik link di bawah ini.

http://l.ead.me/baw86G
MY DIGITAL MAKER FAIR :MU TUNGGU AKU DATANG ya.... Haaa, dah p link di atas dan dah dapatkan tiket? Ikut je arahan dalam link tu, yangnpenting tiket ni adalah percuma, abaikan sahaja bayaran yang dikenakan apabila klik link tu. Cuma peserta bengkel sahaja yang perlu membayar yuran penyertaan, untuk mengikuti pameran..percuma sahaja. Jadi, jom beramai2 ke Axiata Arena pada 29 dan 30 hb September nanti ya ..


You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels