Giveaway Akhir Tahun - Wang Tunai dan Template Blogger Premium

November 28, 2019

Giveaway Akhir Tahun - Wang Tunai dan Template Blogger Premium


Sila klik gambar untuk ke pautan Giveaway Akhir Tahun - Wang Tunai dan Template Blogger Premium.

Giveaway Akhir Tahun - Wang Tunai dan Template Blogger Premium.  Wow best tu, jom join.. mana tahu ada rezeki dapat template dan tersenarai dalam bloglist blogger tersohor ni.  Giveaway dalam bentuk duit, mungkin kita x berapa nak kisah tapi peluang untuk tersenarai dalam blog beliau itu yang menjadi harapan akak.  Barulah trafik ke blog akak akan mencanak naik.

Giveaway Akhir Tahun - Wang Tunai dan Template Blogger Premium perlu untuk semua blogger join kerana syarat yang diberikan amat mudah.  Walaupun kena join sana sini, tapi blogger ni dah letakkan link siap2, x perlu nak mencari.. klik aja dan siap dah join, friend dan like.  

Syarat nak sertai Giveaway Akhir Tahun - Wang Tunai dan Template Blogger Premium
 ini adalah seperti berikut:
  1. Wajib menjadi followers blog ini. Jika belum atau tidak pasti, anda boleh klik pautan ini - FOLLOW untuk follow/ikuti blog ini dengan menggunakan id Google. 
  2. Dah menjadi sebahagian fans di FB fanpage hasrulhassan.com
  3. Letakkan banner giveaway disediakan di atas dalam satu post baharu di blog anda, dan link kepada blog atau blog post ini.
  4. ATAU jika anda tidak mempunyai blog, boleh share post ini di Facebook anda kemudian TAG FB HasrulHassan.com.
  5. Anda dikehendaki membuat komen mengenai blog ini, atau berkongsi pendapat mengenai diri saya sebagai seorang penulis blog aktif sepenuh masa sejak 2010. Contohnya, sejak bila kenal, macamana boleh kenal, kenal sebab apa atau kenapa anda suka baca blog ini, atau apa keistimewaan blog ini pada pandangan anda dalam post anda tersebut.
  6. Bila dah siap, tinggalkan url post blog atau facebook tersebut sebagai bukti penyertaan di FB HasrulHassan.com di sini - Senarai Penyertaan
  7. Kongsikan url blog atau status FB anda di media sosial supaya lebih ramai rakan blogger mahupun pembaca blog Malaysia menyertai giveaway ini.
Mudah kan? Jadi, jom la join Giveaway Akhir Tahun - Wang Tunai dan Template Blogger Premium.  Komen akak tentang blog ni ialah, blog Hasrulhassan.com ni sarat dengan pelbagai informasi. Jadi sebagai blogger picisan macam akak ni, blog Hasrulhassan.com ini tentu sahaja menjadi sumber rujukan akak. 

Antara post dalam  blog Hasrulhassan.com yang akan menarik trafik dan membantu blogger picisan menimba ilmu


Ok, akak mengenali blogger ni dah lama rasanya, tapi almaklumlah akak ni blogger on off, jadi jarang2 dapat berkunjung ke blog beliau, namun setiap kali kunjungan beserta pertanyaan akan dibalas dengan jawapan yang meyakinkan.  Pendek kata, blogger ini tidak kedekut ilmu dan sering berkongsi idea untuk blogger2 lain. 



ok, jom klik google site sekolah akak yang masih dalam pembinaan ni..





You Might Also Like

0 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels